19.9 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

99,9% dels grups han seguit les classes presencials sense que s’haja presentat cap incidència

– El 98,6% dels centres educatius no tenen cap grup confinat

– Només el 0,01% del total de l’alumnat com del professorat són positius actius

Durant la primera setmana completa del curs, el 99,9% dels grups han seguit les classes presencials sense que s’haja presentat cap incidència. 

Entre la població escolar d’Educació Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i FP s’han detectat un 0,01% de positius actius del total de l’alumnat. Amb l’aplicació dels protocols i les mesures de seguretat, Salut Pública ha establit l’aïllament preventiu, perquè han sigut contacte estret amb positius, d’un 0,1% d’alumnes.

El 98,6% dels centres educatius no té cap grup escolar confinat. 

Pel que fa al professorat se n’ha registrat un 0,01% de positius actius. Amb l’aplicació de les mesures de prevenció i protecció de contactes estrets amb positius actius, s’ha determinat l’aïllament preventiu d’un 0,01% del professorat.

Cal recordar que les famílies poden informar-se sobre les mesures de seguretat establides en els centres educatius per mitjà del web ‘aulasegura.es’. El portal inclou els protocols de seguretat, higiene, protecció i gestió de casos establits en els centres educatius per a fer front a la COVID-19 i respon a preguntes freqüents que es generen. A més, disposa del centre d’atenció telefònica 900 300 555.

Articles relacionats