20.2 C
Gandia
Diumenge, 4 juny, 2023

L’equip d’urbanisme de Gandia va participar en una reunió de treball amb el director general d’Urbanisme de la Generalitat

 

• El vicealcalde i regidor d’Urbanisme, Josep Alandete, juntament tècnics municipals i del Campus de Gandia de la UPV ha tractat amb Vicent Garcia Nebot alguns assumptes com la incorporació de la Guia T a Geo Gandia; el Pla de Reforma Interior de Nuclis primitius de la platja; i les característiques del PRI de reforma interior

• El director general ha explicat també temes relacionats amb les minimitzacions d’impactes en edificacions fora d’ordenació; la instal·lació de fotovoltaiques; i novetats referents a la capacitat per a incrementar el sòl industrial mitjançant un programa d’inversions estratègiques sostenibles

 El vicealcalde i regidor d’Urbanisme, Josep Alandete, s’ha reunit  amb el director general d’Urbanisme de la Generalitat Valenciana, Vicent Garcia Nebot, per a tractar diversos assumptes relacionats en matèria urbanística.

Tal com ha explicat el vicealcalde, el director general d’Urbanisme de la GVA ha plantejat i informat d’algunes novetats urbanístiques com la de la incorporació de la Guia T que complementarà la plataforma d’informació Geo Gandia. «Estarem en contacte amb la Conselleria per tal de poder augmentar la capacitat en aquesta aposta per la digitalització de tota la informació urbanística que estiga a l’abast de tota la ciutadania», ha apuntat Alandete.

A més, el regidor d’Urbanisme ha apuntat que Garcia Nebot s’ha interessat pel Pla de Reforma Interior de Nuclis primitius de la platja, el qual ha explicat el redactor del projecte, Vicent Gregori, i l’equip de la Politècnica que s’encarrega del Pla de Participació.

A més, Alandete ha explicat que el director general ha acollit amb molt d’interés la informació sobre totes les característiques del PRI de reforma interior. «Suposa actuar sobre la ciutat ja construïda incrementant el benestar i en aquesta línia de ciutat amable que estem construint entre totes i tots des de la ciutat de Gandia», ha assenyalat.

Per una altra banda, en la reunió s’han tractat temes referents a les minimitzacions d’impactes en aquelles edificacions fora d’ordenació; tota l’actualitat sobre la instal·lació de fotovoltaiques; i també alguna novetat quant a la capacitat per a incrementar el sòl industrial mitjançant un programa d’inversions estratègiques sostenibles.

Articles relacionats