20.2 C
Gandia
Diumenge, 4 juny, 2023

El Xeraco Bàsquet Club amplia l’estructura esportiva amb Daniel Mas

El Xeraco Bàsquet Club ha anunciat la incorporació de Daniel Mas com el seu nou coordinador de pedrera. En una nova etapa per al club en la qual s’apostarà per l’augment del nombre d’equips i l’aposta per la captació de nous jugadors.

El Xeraco Bàsquet Club està creant l’estructura adequada al creixement que està fent el club. La incorporació de Daniel va encaminada a millorar l’estructura esportiva.

Daniel Mas compta amb una gran experiència en el bàsquet valencià. Va ser coordinador de pedrera de l’UPB Gandia des de 2016, club en el qual ha estat 12 temporades com a entrenador, arribant a ser ajudant en el primer equip en lliga EBA. Ha passat també per clubs com el CB Pego i enguany compaginarà el seu càrrec de coordinador amb la seua labor d’entrenador del Júnior Preferent i del Sènior Autonòmic del Nou Bàsquet Torrent.

 “Treballarem any rere any per a continuar creixent com a club i fomentar el bàsquet com a activitat esportiva, formativa i lúdica, amb la finalitat d’ajudar els xiquets i xiquetes a créixer com a persones.” Ha indicat Daniel Mas en la seua presentació.

Joan Estevan, president del Xeraco Bàsquet Club: “Plantegem la temporada 2020/2021 com el principi d’una nova etapa, amb l’aposta per Daniel Mas com a coordinador i importants novetats que anunciarem en poques setmanes quant al creixement del club”.

Articles relacionats