17.8 C
Gandia
Dimecres, 21 febrer, 2024

Benifairó publica “Microrelats del Confinament”

Benifairó de la Valldigna va convocar durant el confinament un concurs que convidava a escriure microrelats, alguns d’ells amanits amb il·lustracions i fotografies que expressaven l’estat d’ànim dels seus habitants. El resultat s’ha recollit en el llibre “Micro Relats del Covid-19″. Recull 23 històries molt pròximes dels veïns d’aquest municipi, a més de diverses fotografies i dibuixos.

Alguns relats són quotidians, altres angoixants, altres brollen des de la innocència (una nena de set anys signa una de les peces) però tots els textos respiren autenticitat.

El volum es completa amb aportacions de firmes reconegudes, com Josep Conill, Antonio Dyaz, Joana Sales o Pedro Maestre; dibuixos originals de Paula Moscardó. Compta amb  un original pròleg en acròstic signat per l’alcalde, Josep Antoni Alberola. El llibre està disponible a Amazon, tant en format electrònic per llegir en dispositius mòbils, com en format paper, tots dos a preus molt populars. Es pot adquirir ací: Comprar Micro Relats del Covd-19

Durant la pròxima edició de Literatura a la Plaça, que tindrà lloc a Benifairó de la Valldigna al setembre, es donarà a conéixer el nom de la persona guanyadora del concurs, que rebrà un lot de llibres i un altre de pel·lícules, per si cal confinar una altra vegada o no.

Articles relacionats