El transport públic de Gandia elimina dues parades a Benipeixcar amb «escassetat d’usuaris»

El Govern local de Gandia ha anunciat que ha eliminat dues parades del transport públic (Urbanet) al districte de Benipeixcar, per registrar usuaris escassos, i ha dit que la remodelació ha estat conseqüència de l’ampliació i la remodelació de la Línia 3, que connecta els barris de Gandia amb l’Hospital comarcal i elimina el transbordament a l’estació de Renfe. Dues parades han estat alterades per a no afectar la freqüència de pas i al temps d’espera dels passatgers. Una és la parada de Sant Cristòfol, que es substitueix per una nova i molt pròxima al c/ Sant Vicent. Aquesta base tenia molts pocs usuaris. A més a més, segons fonts del govern local, hi havia moltes queixes del veïnat perquè l’anterior autobús (més menut que l’actual) havia de circular per carrers estrets, afectant en alguns casos als retrovisors dels cotxes estacionats.
La segona és la parada del C/ Gaietà García, també  amb pocs usuaris, i que es substitueix per la de Benicanena-Hotel Borgia, «molt pròxima».

Per la seua part, el portaveu adjunt del Grup Municipal Popular de Gandia i representant d’aquest grup en la Junta de Districte de Benipeixcar, Vicent Gregori, ha criticat que amb la reordenació de les línies d’Urbanet que el govern municipal ha realitzat fa unes setmanes, el barri de Benipeixcar haja queda sense cap parada, deixant a les veïnes i veïns de la barriada sense transport públic proper. 
El Partit Popular ja va reclamar en el seu moment que no s’eliminara la parada que hi havia propera al Museu Faller, atés que donava servei tant a eixa zona de Benipeixcar i acostava el transport a un espai cultural com és el Museu Faller. 
Ara, segons el PP, el govern de PSOE i Més Gandia ha eliminat altres dues parades del servei de transport públic “Urbanet” en Benipeixcar. En aquest cas eren les situades en el carrer Sant Cristòfol i en el carrer Gaietà Garcia, per on passava la línia 3. 
Amb l’eliminació d’aquestes dues parades, el barri de Benipeixcar es queda sense tenir el servei de transport públic “Urbanet”. Les parades més properes són en la Avinguda del Raval o en el carrer Sant Vicent (ambdues parades en el barri del Raval).
Per a Vicent Gregori, «açò és una mostra més del poc interès que té el govern de Gandia pels veïns de Benipeixcar: ni se’ls ha consultat ni informat dels canvis en el transport públic que afecta a la barriada”

 

Et Pot Interessar