Gandia acull la segona jornada de la Lliga de Clubs d’Atletisme de Primera Divisió

La regidora d’Esports de Gandia, Lydia Morant; el president del CC El Garbí, Ximo Mas, i l’entrenador del club de llançaments, Juan Vicente Escolano, han presentat la celebració a Gandia de la segona jornada de Primera Divisió de la Lliga de Clubs d’Atletisme 2018.

La prova tindrà lloc el diumenge dia 20 de maig a partir de les 10.00 hores a la recentment renovada pista d’atletisme del poliesportiu de Gandia. En ella participaran, a més del club de Gandia CC El Garbí, els clubs CD Surco Aventura-Córdoba, el Real Club Celta de Vigo y l’Atlético San Sebastián.

Lydia Morant ha recordat que «aquesta prova és possible gràcies a la qualitat de les instal·lacions amb què compta Gandia després de la renovació i homologació de la pista d’atletisme i a la qualitat i nivell dels atletes del club CC El Garbí«, així mateix ha destacat la sort que suposa «poder tindre una lliga d’aquest nivell a Gandia«, i animà a tots els amants de l’esport a què s’acosten a veure aquesta competició.

El president del club CC El Garbí, Ximo Mas ha agraït «l’esforç que s’ha fet des de la regidoria d’Esports per tenir la pista d’atletisme homologada per a la celebració de competicions com aquesta de primer nivell«. També ha subratllat la importància d’aquest esdeveniment, que ha qualificat de data històrica, ja que mai abans s’havia celebrat una prova d’aquest nivell a la ciutat.

Per la seua banda, l’entrenador del Club CC El Garbí, Juan Vicente Escolano, ha destacat la joventut de l’equip. Equip que s’ha format íntegrament de pedrera que va a competir contra equips amb molta més experiència i ha fet valdre «l’avantatge que suposa competir a casa amb el suport que això suposa. El nostre objectiu és aconseguir mantenir-nos en la Primera Divisió«.

Et Pot Interessar