Nissan-Almenar cedeix els vehicles per als Reis Mags de Gandia

El concessionari Nissan-Almenar ha cedit els vehicles amb els que este divendres es desplaçaran de Gandia els Reis Mags i la seua cort de patges per tal d’arribar a punt a totes les cavalcades des de la seua arribada al port de Gandia, i el posterior repartiment de regals.  A més, dissabte dia 6 els Reis tenen previst  visitar l’Hospital Francesc de Borja, els centres de majors de la ciutat a més del preventori per finalitzar la seua visita al Centre d’Acollida Sant Francesc d’Assís. El regidor de Cultura, Joan Muñoz (a la imatge amb els responsables del concessionari), ha agraït la col·laboració de l’empresa d’automòbils. 

Enrique Sendra, director Comercial de Nissan Almenar, ha lliurat els vehicles. Es tracta de quatre unitats dels models Juke, X Trail, Qashqai i NV200, amb els quals la marca ajuda al desenvolupament de la cavalcada organitzada pel Departament de Cultura. 

Cal recordar que la cavalcada dels Reis Mags de Gandia comptarà enguany amb la participació de prop de 400 persones i partirà a les 19.00 hores d’aquest divendres 5 de gener des de la plaça El·líptica fins a arribar a la plaça Major.

Així ho han explicat en roda de premsa el regidor delegat de Cultura, Joan Muñoz, i Joanjo Payà, tècnic municipal encarregat de la coordinació de la cavalcada.

Joan Muñoz ha explicat que de les 400 persones, 200 seran patges, a més de 170 músics, actors i ballarins. La cavalcada compta amb la col·laboració de set associacions i col·lectius a més de les bandes de música del Centre Musical de Beniopa, la banda Sant Francesc de Borja, la batukada Kum Kum Tra, el grup de Dolçainers i Tabaleters de la Safor i el grup de Dolçainers i Tabaleters de la Confraria del Sant Sepulcre.

El regidor ha explicat que com és habitual no hi haurà animals vius en la cavalcada i que la companyia teatral Xip Xap serà l’encarregada del fet que els animals estiguen representats utilitzant titelles.

Durant el recorregut el públic podrà contemplar deu plataformes diferents: dos del naixement, dues de representació d’oficis, dos dels símbols dels reis Mags més les tres plataformes per a cada un dels Reis.

Finalment, el regidor delegat de Cultura no ha volgut revelar com arribaran els Reis d’Orient a la nostra ciutat aquest any. “Volem que siga una sorpresa. És molt original i l’arribada a la Casa de la Marquesa serà espectacular”.

El tècnic municipal va explicar que els Reis Mags tenen prevista la seua arribada a les 17.30 hores a la Casa de la Marquesa on podran assistir totes les persones que vullguen. Acabada la recepció Ses Majestats es desplaçaran a la Col·legiata de Santa Maria on s’adorarà al Jesuset. A partir de les 19.00 hores els Reis Mags partiran des de la plaça El·líptica en la cavalcada que els portarà fins a la plaça Major passant per la República Argentina, passeig Germanies, i els carrers Duc Alfons el Vell i Ausiàs March fins al punt final. Una vegada a l’Ajuntament, els Reis saludaran des del balcó i després atendran tots els xiquets i xiquetes a la mateixa plaça.

 

Et Pot Interessar