28.8 C
Gandia
Dissabte, 30 setembre, 2023

4.405 alumnes inicien a Oliva el nou curs escolar

L’Ajuntament d’Oliva, a través de les regidories d’Educació i Obres i Serveis, ha realitzat durant les darreres setmanes, una sèrie de tasques de manteniment per tal de deixar enllestits els col·legis per a l’inici de curs hui 11 de setembre.

Els treballs, que han estat coordinats amb les direccions dels centres, s’han dut a terme, d’igual forma, a l’interior dels edificis, amb la neteja, reparacions o repintat, com a l’exterior, amb treballs de condicionament de l’arbrat.

També s’han repintat, durant la nit, els passos de vianants més pròxims als centres educatius i s’ha incrementat el dispositiu de la Policia Local per tal de garantir la seguretat a l’entrada i l’eixida dels alumnes als centres educatius.

Prompte començarà la presa de contacte amb totes les Ampes, per tal d’escoltar les seues necessitats i inquietuds i així poder treballar conjuntament en les millores que siguen necessàries.

Les dades per etapes d’alumnat d’aquest curs són les següents:

ESCOLETES (0 a 3 anys): 175 alumnes

INFANTIL (3 a 5 anys): 572 alumnes

PRIMÀRIA (6 a 12 anys): 1515 alumnes

SECUNDÀRIA (ESO): 1140 alumnes

BATXILLERAT: 284 alumnes

FP:

GRAU BÀSIC: 96 alumnes
CICLES MITJÀ I SUPERIOR: 623 alumnes

El que fa un total de 4405 alumnes.

El regidor d’Educació, Mario Vidal, i l’alcaldessa Yolanda Pastor, han visitat aquest matí alguns col·legis i han agraït al personal docent l’esforç i la il·lusió que han posat perquè el primer dia d’escola haja estat tota una festa per als més menuts.

Mario Vidal, regidor d’Educació: “Hem treballat de valent perquè tots els col·legis estiguen en les millors condicions possibles per tal de començar el curs escolar. I continuarem fent-ho a mesura que anem coneixent les necessitats dels centres educatius. Només em queda desitjar a tots, alumnat i personal docent, un bon curs 23-24 i agrair una vegada la tasca que realitza el personal docent.”

Yolanda Pastor, alcaldessa d’Oliva: “Des de l’Ajuntament, estem satisfets perquè hem pogut aconseguir que tots els centres escolars tinguen conserge i també incrementar el servei preventiu de trànsit de la Policia Local per tal de garantir la seguretat en els accessos als col·legis. Per la meua part, els millors desitjos per a aquest curs que hui comença.”

Articles relacionats