13.4 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

354 nous casos de coronavirus a la Comunitat Valenciana 

La consellera de Sanitat Pública anuncia en roda de premsa mesures restrictives per a la ciutat de València en concentrar una part important dels nous casos i brots

S’han registrat 354 nous casos de coronavirus en les últimes 24 hores a la Comunitat Valenciana. D’aquests nous contagis, 246 s’han produït a la província de València, 28 a Castelló i 84 a Alacant. Pel que fa als brots de coronavirus s’han detectat altres 18 brots, per la qual cosa la xifra total de brots en l’àmbit autonòmic ja ascendeix a 180 des del final de l’estat d’alarma.

La consellera Ana Barceló ha destacat que” a la província de València es concentren el 78,7% dels nous brots, i la ciutat de València té 63 dels 180 que afecten a tot el territori valencià”.

Des de principi d’agost, Sanitat ha detectat 2.973 casos. Segons ha informat Barceló, els casos s’han multiplicat per 15 respecte a juliol i juny. “A la ciutat de València sí que estem perdent la traçabilitat en alguns casos”, ha admés la consellera sobre la transmissió comunitària.

La situació hospitalària també està en fase de creixement. Les últimes xifres indiquen que hi ha 201 pacients ingressats en diferents hospitals de la Comunitat, i 20 d’ells es troben a l’UCI.

En aquests moments, 27 residències tenen casos positius en els seus centres. D’aquests, 20 són centres de la tercera edat, cinc són centres de persones amb diversitat funcional i dos centres de menors. En les últimes 24 hores, 11 residents i tres treballadors s’han contagiat

Articles relacionats