21.6 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

35 prescriptors de turisme visiten Gandia i Alfauir amb València Turisme

  • La marca de la Diputació de València continua el desenvolupament del seu programa de fam trips per a professionals del turisme, amb els quals dona a conéixer in situ l’oferta dels diversos destins de la província

Un total de 35 prescriptors de turisme, procedents d’agències de viatges i oficines de turisme de tota la província de València, van visitar ahir els municipis de Gandia i Alfauir per a conéixer de primera mà tot el que oferixen estos destins de La Safor als seus visitants.

La Diputació de València, a través de València Turisme, continua així amb el desenvolupament del seu programa de fam trips o viatges de familiarització per a promocionar i donar a conéixer l’oferta dels diversos destins de la província als professionals del sector turístic, que són els que traslladen la informació i les experiències als visitants del nostre territori.

La jornada d’ahir va començar a Alfauir, on els participants van visitar el Monestir de Cotalba (s. XIV) i van poder conéixer les seues instal·lacions així com els diferents moments històrics i arquitectònics que han marcat la seua història fins hui, a més de la seua extensa proposta de visites i agenda d’estiu, la qual inclou concerts i sopars a l’aire lliure al seu jardí.

La segona part de la jornada va transcórrer a Gandia, on la comitiva es va desplaçar per a conéixer personalment un dels seus majors referents turístics i culturals: el Palau Ducal (s. XIV), escenari de grans moments històrics i d’una extensa programació cultural actualment que inclou música en directe i cinema d’estiu, entre altres propostes.

El programa de viatges de familiarització de València Turisme va començar fa uns mesos amb una visita al Racó d’Ademús per a donar a conéixer la proposta #AdemuzConLos5Sentidos, la qual engloba els principals atractius i actius d’Ademús, els seus llogarets (Mas del Olmo, Sesga i Val de la Sabina) i la seua comarca, component una oferta turística que combina patrimoni natural, cultural i històric amb gastronomia local. El programa continuarà, a partir de setembre, en altres destins de la província.

Articles relacionats