16.9 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

30 anys de la Volta a Peu Miramar

– El dissabte 4 de setembre de 2021 es realitzarà la XXX edició de la cursa

La Regidoria d’Esports i Turisme de l’Ajuntament de Miramar organitzat, juntament amb el Club d’Atletisme Fent Cames, la 30 edició de la Volta a Peu Miramar. La cursa, que es disputarà el dissabte 4 de setembre, comptarà amb huit quilòmetres de recorregut interurbà entre els carrers del municipi i de la platja. Es tracta d’una de les carreres populars amb més història de la comarca de la Safor, ja que porta recorrent el terme municipal de Miramar des de l’any 1991 i que cada any se supera reunint corredors de tots els punts d’Espanya.

En aquesta trigèsima edició el tret de sortida es realitzarà a les 19 h a la platja de Miramar, al costat del parc del Riuet i els participants, majors de díhuit anys, correran per l’entorn natural del municipi a través de la ‘Senda Blava’ fins a arribar al municipi. Enguany la carrera passarà per la recentment conversió en zona de vianants del carrer Major per a arribar al parc de la Natura, una gran zona verda amb un rellotge de sol de gairebé vint anys i un estany amb peixos i tortugues.

El recorregut portarà als corredors de tornada a la platja per l’avinguda de França i l’avinguda del Mediterrani fins a arribar a la meta en la plaça del Riuet.
Tots els interessats en la carrera ja poden inscriure’s per un cost de cinc euros i fins al divendres 3 de setembre de 2021 en la web de crono4sports (https://www.crono4sports.es/info/1021/).

L’organització de la carrera comptarà amb la col·laboració del Club d’Atletisme Miramar Fent Cames, que ajudaran per tal que competició es desenvolupe sense cap contratemps i que els esportistes estiguen atesos de la millor forma possible.

Jose Juan Mayor, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Miramar: “la Volta a Peu a Miramar, que aquest 2021 compleix trenta anys, és una de les carreres més consolidades de la comarca de la Safor. Esperem recuperar la participació d’anys anteriors amb més de 300 persones inscrites, ja que l’any passat a causa de la gravetat de la situació férem la carrera de manera virtual. Us esperem dissabte que ve a Miramar”.

Articles relacionats