11.4 C
Gandia
Diumenge, 27 novembre, 2022

256 incidències gestionades pels informadors de servei des de l’inici del servei

El regidor delegat de Govern Interior i Coordinació Administrativa, Jose Manuel Prieto, ha fet balanç del funcionament del servei d’informadors que el consistori va posar en funcionament a finals del passat mes de juliol.

Els 20 informadors de servei formen part de la borsa de contractació de personal laboral temporal, desenvolupen el seu treball a Gandia i la platja per a informar la ciutadania de la necessitat de complir les recomanacions i normes imposades per la situació de la Covid-19 i altres aspectes de l’activitat municipal com puga ser la comunicació de diverses incidències en la via pública.

La iniciativa va sorgir com una de les propostes del Fòrum Socioeconòmic i compta amb l’aprovació i el suport de les forces sindicals de l’Ajuntament.

Tal com ha informat Prieto, en aquesta segona setmana s’han registrat 256 incidències a les quals cal sumar tot el treball d’informació i conscienciació que desenvolupen diàriament els informadors. Només durant l’última setmana es van realitzar 40 d’aquestes atencions.

Els informadors canalitzen les peticions de la ciutadania a peu de carrer. Intentem tindre ulls en tots els barris de la ciutat amb especial atenció al Grau i la platja per trobar-nos en temporada turística. Volem que les mesures de la nova normalitat siguen complides per tots perquè tots puguem gaudir la ciutat en plenes garanties”.

Quant a les incidències durant aquest primer mes, Prieto ha informat que aquestes són per l’ús indegut de la mascareta (71) o desperfectes en la via pública (82) les que centren la major part de les atencions i ha destacat que “si continuem mantenint aquest servei, podrem controlar millor la nova normalitat a la ciutat de Gandia“.

Fotografia Àlex Oltra

Articles relacionats