14.3 C
Gandia
Diumenge, 2 abril, 2023

207 propostes avalen la integració de la ciutadania als Pressupostos Participatius de Gandia

• Més de 200 propostes es presenten als Pressupostos Participatius de Gandia 2021

• El procés de presentació de propostes va finalitzar el 31 d’octubre.

• Ara, una valoració tècnica de l’Ajuntament de Gandia estudiarà quines propostes són viables i compleixen les condicions per a passar a votació filtre, del 22 al 28 de novembre.

• Finalment, del 8 al 22 de desembre es votaran les propostes que es duran a terme.

Un total de 207 propostes s’han presentat als Pressupostos Participatius de Gandia 2021. Es tracta de propostes diverses que afecten diferents àmbits de la ciutat, presentades per col·lectius, associacions i ciutadania en general. L’alt nombre de propostes presentades reflecteixen la creixent implicació i participació de la ciutadania.

Per al regidor de Polítiques amb la ciutadania, Nahuel González: “Des de l’Ajuntament de Gandia estem molt contents d’haver rebut més de 200 propostes que demostren que els pressupostos participatius estan consolidats a la nostra ciutat i que els veïns i les veïnes saben que és una ferramenta de participació fonamental per a transformar els nostres barris, els nostres carrers, i fer una Gandia millor entre totes i tots”.

Ara, una valoració tècnica de l’Ajuntament de Gandia estudiarà quines de les propostes presentades són viables i compleixen les condicions per a passar a votació filtre que tindrà lloc del 22 al 28 de novembre.

D’aquesta votació filtre passaran 11 propostes que, juntament amb les 11 que isquen dels barris de Gandia, sumaran un total de 22 que aniran a una votació final, del 8 al 22 de desembre. D’aquestes 22 s’executaran un mínim de 6 propostes per a un pressupost global de 300.000 euros, fins a un màxim de 50.000 € per projecte.

Articles relacionats