19.6 C
Gandia
Dissabte, 3 juny, 2023

10K Nocturn de la Platja de Gandia-Memorial Toni Herreros

 

  • El 10KN de la Platja de Gandia-Memorial Toni Herreros se celebrarà el 4 de juny

• Serà la desena edició de la carrera nocturna, organitzada pel Club d’Atletisme Safor Teika. Les inscripcions estan obertes en la ‘web’ oficial. 

• Hi haurà una medalla per a tots els participants que finalitzen el recorregut. La prova està inclosa en el Circuit de Curses Populars de la Diputació de València.

• La carrera es va promocionar el passat cap de setmana en la Fira de la Marató de Madrid.

10K GANDIA

La desena edició del 10K Nocturn de la Platja de Gandia-Memorial Toni Herreros tindrà lloc dissabte que ve, 4 de juny, amb eixida i meta en el passeig marítim Neptú, a les 21 hores, un format que ja es va estrenar l’any passat. La prova està organitzada pel Club d’Atletisme Safor Teika, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gandia, i forma part del 23 Circuit de Curses Populars de la Diputació de València. De nou serà un circuit urbà, pla i ràpid a la platja de Gandia.

Les inscripcions es van obrir el divendres passat a un preu de 10 euros. Es poden formalitzar en el portal oficial de la carrera: “www.10kgandia.com” o en la del Circuit “http://www.circuitodiputacionvalencia.es”. El cronometratge és a càrrec de Cronochip. L’eixida es realitzarà en quatre calaixos en funció del ritme, per davall de 35, 40 o 45 minuts, i per damunt d’aquest últim registre. El lliurament de dorsals, juntament amb la samarreta oficial i la borsa del corredor, serà el divendres 3 a la vesprada i el dissabte 4 de juny, matí i vesprada, en un espai encara per determinar.

Com a novetat, l’organització entregarà enguany una medalla a tots els que finalitzen la carrera. El disseny és una estrela, el mateix logotip de la marca turística de Gandia, però una meitat, i es podrà completar amb l’altra meitat en l’edició de 2023. La carrera es va promocionar el passat cap de setmana en la Fira de la Marató de Madrid. El 10KN arriba amb altres més sorpreses, que s’aniran revelant en les pròximes setmanes.

Articles relacionats