12 C
Gandia
Dissabte, 2 març, 2024

1 nou brot de coronavirus a la Safor

Un altre brot a la Safor, concretament a Gandia, d’origen social, hi han 6 persones contagiades, aquest és el perill, creure que ja està tot bé, que el virus ja no afecta, baixem la mascareta, no complim el distanciament i a qui és el beneficiat d’aquesta situació? El coronavirus.

D’altra banda en la jornada d’ahir no s’ha notificat cap defunció, i no s’ha registrat cap nou cas positiu per prova PCR a la Safor.

L’Hospital Comarcal continua amb 3 persones ingressades per coronavirus, de les quals, 2 necessiten atenció mèdica a la Unitat de Vigilància Intensiva.

Comunitat Valenciana

Sanitat ha notificat 144 casos nous de coronavirus confirmats per prova PCR o a través de test d’antígens des de l’última actualització, que situen la xifra total de positius en 383.559 persones. 

Des de l’última actualització s’han registrat 384 altes a pacients amb coronavirus.

Els hospitals valencians tenen, actualment, 533 persones ingressades, 149 d’elles a l’UCI.

Malauradament, s’han registrat 15 defuncions per coronavirus des de l’última actualització, per la qual cosa el total de defuncions des de l’inici de la pandèmia és de 7.025 persones.

D’acord amb les dades registrades, en aquests moments hi ha 4.005 casos actius, la qual cosa suposa un 1,01% del total de positius.

 

Articles relacionats