Simat impulsa el ColeCamí una ruta escolar segura

– Mira-Para-Cotxe Parat-Creua, el ColeCamí de Simat, la ruta escolar segura

Mira-Para-Cotxe Parat-Creua. Vages des d’on vages, faces el camí que faces, a Simat de la Valldigna et trobaràs una ruta segura al cole plena de senyals, tant pintats a terra com verticals, que t’assenyalaran el camí escolar correcte amb missatges per a arribar sa i estalvi.

Simat ja té senyalitzades les diverses rutes per les quals es pot arribar a peu a l’escola visques on visques i vingues des d’on vingues.

Gràcies a les labors de la regidoria d’Educació, l’alumnat del CEIP Valldigna “ja pot fer la seua ruta a l’escola de forma segura gràcies a tota una sèrie de senyals que informen els menors de què indicacions i accions deuen dur a terme per a evitar imprevistos i situacions no desitjades”, declara la regidora Lucia Bataller.

La ruta roja, la blava, la blanca… Depenent de la ruta, un es trobarà diversos senyals pintats en terra en diversos colors, amb la finalitat que l’experiència d’anar i tornar a i de l’escola siga la més segura possible.

Punt d’encontre! Amb aquest senyal sabran que ho han aconseguit, JA ESTÀS AL COLE! Ara només queda entrar i aprendre molt!