14.5 C
Gandia
Divendres, 1 desembre, 2023

Primera victòria del Club Voleibol Arenas de Gandia sobre el Club Voleibol Gandia en competició oficial

– Gran cap de setmana per als equips federats del Club de Voleibol Arenas de Gandia que porta 5 de 5 en els últims quinze dies entre els seus dos equips federats.

El matí del dissabte l’Arenas va rebre als equips infantils i cadets del CV Torrent en uns enfrontaments que es van disputar en el pavelló del Veles e Vents per culpa de les fortes ratxes de vent existents en la zona.

El partit infantil es va resoldre de manera ràpida i amb participació de les 10 infantils citades mentre que el cadet va tindre un va i tornar al marcador que va finalitzar amb victòria 3-2 de les locals en un partit que va resultar espectacular i infartant.

Per al diumenge quedava una important visita al Raval de Gandia, on esperava un CV Gandia que es presenta com a rival directe per a la segona volta del grup.

El primer set se’l va emportar el quadre local, el segon el visitant i així van repetir repartiment de sets fins a arribar al cinqué i definitiu. En este definitiu set les jugadores graueres van mostrar un nivell de joc i domini de nervis molt bo i es van acabar per portar una victòria que suposa la primera del Club Voleibol Arenas de Gandia sobre l’equip veí en enfrontaments de màxima categoria.

En definitiva, un cap de setmana replet d’emoció i bon voleibol que deixa a l’equip infantil del Grau com a segon classificat del seu grup i que confirma la clara millora de l’equip cadet que suma dues victòries seguides en la lliga.

Per a dissabte que ve el Club de Voleibol Arenas de Gandia prepararà la visita a Xàtiva en un duel que significarà el xoc de trens entre el primer i segon classificat del grup nord centre infantil de la Comunitat Valenciana.

Articles relacionats