23.2 C
Gandia
Dijous, 30 novembre, 2023

Oliva acollirà aquesta setmana la VII Fira Internacional d’Art OLIVARTE

La Fira està organitzada, una vegada més, per VIVART (Associació per a la Difusió i Promoció de l’Art i la Cultura) i OLIVARTE (Fira Internacional de l’Art d’Oliva – Valencia), amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Oliva, a través de les regidories de Cultura, Música i Biblioteques i Participació Ciutadana.

Cartell Fira Olivarte

La Fira d’enguany es presenta més professional i espectacular que mai, amb la presència de les artistes d’honor convidades i autores del cartell de la VII OLIVARTE, Elena Nazare i Mihaela Nazarie, que oferiran una exposició fotogràfica amb imatges inèdites. Com a artistes plàstics especials convidats tindrem a Vicent Aunión, Llorenç Escrivà i Ángeles Portaña.

Seguint amb el seu objectiu de la promoció de l’art i la cultura, OLIVARTE exposarà enguany obres de pintura i escultura però també de fotografia, ceràmica o ‘body painting‘.

Altres autors i artistes presents a l’edició d’enguany seran Arturo Torró, Ausiàs Fuster, Jesús MartínLorente “Chule“, Lidia Carrió, Isabel Navarro, Elena Paris. Espai n°10 (Centre d’arte, cultura, oci i  idiomes), Klara Rubio, Angela TownAnn SharplesManolo Zambrano, Michèle LamyDenise Lisette (Aerts), Studi Frida (Galeria d’Art), Cercle Artístic Regne de València, i Samuel Moras.

La inauguració oficial de la VII Fira Internacional d’Art OLIVARTE tindrà lloc el divendres, 3 de novembre, a les 20 h, en el centre polivalent, on està prevista l’actuació de l’artista italiana Martina Ghin, que inclourà una sessió de maquillatge corporal.

Articles relacionats