11.6 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

Aitor Arlandis i Xavi Mestre formaran part de l’equip juvenil Team Fundació Ayuso UAE

Els ciclistes de la Safor, Aitor Arlandis i Xavi Mestre militaran la pròxima temporada en la nova estructura juvenil del Team Fundació Ayuso UAE que estarà confeccionada amb 12 corredors de la Comunitat Valenciana després de la primera reunió informativa celebrada el passat dissabte.

Este nou equip juvenil confeccionat per la gran promesa del ciclisme espanyol, Juan Ayuso, tindrà el nom de la seua fundació a més de comptar amb el suport del seu equip el Team UAE que serà sens dubte una possible eixida d’algun corredor en el futur.

Sense cap dubte tant Arlandis com Mestre han realitzat una gran temporada en el seu últim any com a cadet, que els ha catapultat a formar part d’un gran equip on aprendran moltíssim de la mà de Javier Ayuso, pare de Juan.

La formació del xabienc tindrà la seua seu en l’empresa de bicicletes de la Llosa de Ranes, Wolfbikes que els proporcionarà les bicicletes mentre que els dos vehicles de l’equip eixiran de l’empresa Ginestar.

Quant als entrenaments eixiran tant de La Llosa com de Gandia i la preparació de pretemporada, la concentració es durà a terme en l’alberg de Moraira el mes vinent de gener.

El director de l’equip serà l’agullentí Rafa Gómez que després del seu pas per la Penya de Beniopa i l’equip Batcho prendrà, amb Javier Ayuso, les regnes de l’equip. En estos moments no hi ha un calendari clar, ja que estan esperant les invitacions pertinents per a saber les carreres on competiran.

Articles relacionats