13 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

Xeresa continua treballant en mesures per pal·liar els efectes del coronavirus

L’ajuntament de Xeresa amplia el val menjador. El val menjador és una ajuda per a comprar menjar que rebran les famílies amb algun xiquet escolaritzat, segons el barem de Conselleria d’Educació que es fa a l’inici de curs per a l’obtenció de la beca menjador escolar.

La Generalitat ha donat l’ajuda a 14 xiquets de Xeresa, que eren beneficiaris de la beca al 100% i l’Ajuntament de Xeresa cobrirà amb recursos propis la quantitat total de 1216 € per beneficiar a 20 xiquets més, els becats en un 90%, 80% o 70% segons el barem de Conselleria. Els vals de l’Ajuntament els rebran a la bústia i podran ser utilitzats als comerços locals, seran d’un sol ús i seran vàlids fins al 29 de maig.

Un altra de les mesures és la que està desenvolupant el departament de serveis socials de l’Ajuntament perquè cap xiquet es quede darrere a pesar d’aquesta situació amb l’ajuda econòmica a les famílies amb pocs recursos, perquè puguen costejar els mitjos i l’accés a internet per continuar els estudis.

Al voltant de l’anterior, la Regidoria d’Educació, Polítiques Inclusives i Igualtat s’ha revisat, amb la col·laboració del personal dels Centres Educatius: CEIP Sant Antoni de Pàdua i lES Mondúver, que tots els xiquets tinguen accés a internet i mitjans per a fer el seguiment de les classes.

Articles relacionats