14.2 C
Gandia
Diumenge, 4 desembre, 2022

Xeraco inicia la segona fase del carril bici amb la il·luminació entre la platja i la Torre de Guaita

L’ajuntament de Xeraco ja ha iniciat la segona fase del carril bici corresponent a la il·luminació entre la zona de la platja i la Torre de Guaita.

Una acció que s’està duent a terme a través de recursos propis, mitjançant una empresa local, i té com a objectiu millorar el sistema lumínic del nou carril amb fanals d’un mateix model.

El consistori ha destinat 20.000 euros a la construcció i instal·lació d’aquestes columnes amb les quals es finalitza el primer tram de carril.

L’alcalde, Avelino Mascarell, ha assegurat que “aquest estiu els turistes i veïns del nostre municipi gaudiran d’aquesta infraestructura que oferirà més seguretat als seus passejos per la zona de la platja. Qualsevol veí, tant a peu com en bicicleta, podran arribar a la zona de la Torre de Guaita i, fins i tot, fins a la carretera Natzaret-Oliva”.

Cal recordar que el primer edil es va reunir amb tècnics de la Diputació perquè l’ampliació del carril a la zona del pont, que depén de l’entitat provincial, es puga dur a terme al més prompte possible per així donar-li continuïtat al carril bici fins al nostre municipi.

Articles relacionats