22.2 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

Voleibol d’alt nivell a les instal·lacions del CEIP Joan XXIII

En la vesprada del dilluns de Sant Vicent, les instal·lacions esportives del CEIP JOAN XXIII, van acollir la primera jornada de convivència entre els clubs: Vòlei Joan XXIII, Veles e Vents, C.V. Gandia i el potentíssim C.V. Platges de Benidorm.

La jornada estava programada com la devolució de la de l’equip alacantí als equips del grau, però problemes de goteres en el Pavelló Raúl Mesa de Benidorm van impedir la visita a la ciutat alacantina dels grauers la setmana prèvia; i van ser aquests problemes meteorològics els que van estar a punt de suspendre aquesta segona jornada novament.

En l’estrictament esportiu, la jornada va ser un gran èxit tant en l’àmbit de convivència com competitiu. Els benidormers van acudir amb més de 50 esportistes de categoria aleví i infantil i van poder competir durant més de 3 hores amb els diferents equips de Gandia (en total quasi 100 esportistes van estar competint en la vesprada del dilluns).

El plat fort de la vesprada va ser l’enfrontament entre l’Infantil A de categoria preferent benidormers (aspirant a títols nacionals) i l’equip local infantil del Veles e Vents- Joan XXIII, equip invicte aquesta temporada en el seu grup zonal. L’enfrontament va enlluernar als pares assistents (va haver-hi assistència de públic d’acord amb les condicions Covid establides) en veure el grandíssim nivell del quadre alacantí i en veure com les locals van traure tota la seua casta, per a aprofitar les rotacions de l’equip visitant (lògiques en aquests partits amistosos) i aconseguir sorprendre a tots els presents alçant-se amb una victòria que va sorprendre a tots els presents.

A partir d’ara, les infantils locals enfrontaran l’últim partit de lliga regular el diumenge 18 i posteriorment l’encreuament d’accés a la fase d’ascens contra el Yogurteria Polanens de Santa Pola i els equipe del Joan XXIII iniciaran la competició escolar local el dissabte 17 en les instal·lacions del Joan XXIII si la pluja ho permet.

Articles relacionats