19.2 C
Gandia
Diumenge, 24 setembre, 2023

Vicent Gregori: “Si Víctor Soler és Alcalde no hi haurà ni un mil·límetre de reculada en la defensa dels drets de la dona i del col·lectiu LGTBI”

Com a reacció al debat de ahir de Radio Gandia, Vicent Gregori, número dos en la Candidatura del Partit Popular de Gandia, ha volgut ser contundent  presentat en el matí de hui en roda de premsa els compromisos i mesures en l’àmbit de “dona i igualtat”.

“Des del Partit Popular de Gandia estem plenament compromesos amb l’eliminació definitiva de les desigualtats i discriminacions que afecten les dones en el lliure desenvolupament de la seua vida laboral, personal, social i familiar, així com a l’hora de fomentar i potenciar la participació de la dona en tots els sectors de la vida pública”, explica Gregori.

Vicent Gregori mostra el compromís “a erradicar la violència de gènere a la nostra ciutat i, al costat de les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat, establirem mètodes de detecció precoç de la violència de gènere”.

Algunes mesures que adoptarem seran:

• Coordinar amb la policia l’atenció 24 hores a les dones víctimes de maltractaments, on trobaran informació i assessorament professional personalitzat.• Recuperarem el Centre de la dona com a lloc de trobada de les associacions de dones, atés per personal tècnic de l’Ajuntament.
• Recuperarem una zona de “bebespai” en el centre de la ciutat.
• Treballarem per a aconseguir una correcta conciliació de la vida laboral, personal i familiar de les dones. Per a això, impulsarem campanyes informatives i de sensibilització, així com formació escolar per a xiquets i xiquetes i en empreses.

Ha acompanyat a Vicent Gregori en la roda de premsa una nova incorporació a la nostra candidatura com és Eva Bataller, una gran defensora dels drets de les dones, i Presidenta de l’Associació de dones Tyrius a Gandia, on organitzen xarrades i es reuneixen per la defensa dels seus drets i de les dones que més ho necessiten.

A més, el Partit Popular és impulsor tant en el govern d’Espanya com en el govern de Gandia duent a terme i potenciant el pacte contra la violència de gènere.

 

Articles relacionats