14.2 C
Gandia
Dissabte, 2 desembre, 2023

Una nova passarel·la sobre el canal nord uneix les platges de Tavernes i Cullera

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha instal·lat una passarel·la per a vianants en el canal del nord de la platja de la Goleta, una infraestructura que permetrà donar continuïtat al passeig de les Arenes i millorar l’accessibilitat dels usuaris de la zona, gràcies a la col·locació d’este element que uneix els termes municipals i les platges de Tavernes i Cullera.
La col·locació de la passarel·la, que s’executa estos dies, es completarà amb l’adequació de la zona contigua, en la qual s’eliminaran les barreres arquitectòniques amb la instal·lació de rampes d’accés fins a la passarel·la, incorporant també dues baranes als murs del canal per a incrementar la seguretat. Alhora, es delimitarà la zona protegida del muntanyar amb estaques de fusta i corda per a protegir esta zona natural protegida del pas dels vianants.
L’Ajuntament ha fet una inversió de 15.860,20 euros per a l’adquisició de la passarel·la, col·locació i posterior adequació de la zona, una inversió que permetrà als usuaris superar el canal amb més seguretat i millorar l’accessibilitat de la zona. La ubicació de la platja canina a l’altra part del canal feia necessària esta actuació per a facilitar el pas de ciutadans i mascotes entre les dues platges. 

Articles relacionats