“UN DIA PERFECTE”, DARRERA PEL·LÍCULA DEL CICLE DE CINEMA EN VALENCIÀ DEL TEATRE SERRANO

La pel·lícula ens trasllada fins a una zona en guerra, en la qual els cascos blaus de les Nacions Unides tracten de controlar la situació, mentre diversos personatges viuen els seus propis conflictes. Un grup de cooperants tracta de traure un cadàver d’un pou en una zona de conflicte. Algú l’ha tirat dins per a corrompre l’aigua i deixar sense proveïment a les poblacions properes. Però la tasca més simple es converteix ací en una missió impossible, en la qual el vertader enemic potser siga la irracionalitat. Els cooperants recorren el delirant paisatge bèl·lic tractant de resoldre la situació, com a cobais en un laberint.
Una pel·lícula de gran èxit protagonitzada per Tim Robbins, Benicio del Toro, Olga Kurylenko, Mélanie Thierry, Fedja Stukan, Eldar Residovic, Sergi López.
La pel·lícula es projectarà en versió doblada en valencià a les 17.30 i 20.00 h. El preu d’entrada és de 3 euros, amb entrada reduïda a 2 euros (carnet Jove, targeta 12.35, jubilats i pensionistes) i entrada gratuïta per als estudiants de les Universitats.

Et Pot Interessar