18.2 C
Gandia
Dimarts, 28 novembre, 2023

TRIASPORT GANDIA AMB MOTIU DE LA I EDICIÓ DEL TROFEU D’ESCOLES DE LA POBLACIÓ DE LA COSTERA VA SER CEL·LEBRAT AMB UNA GLORIOSA CARRERA A BARXETA

-Gloriosa carrera a Barxeta per al Triasport Gandia amb motiu de la I edició del Trofeu d’Escoles de la població de la Costera disputat aquest passat dijous davant una sufocant calor que va arribar als 38 graus.

Un total d’11 podis van aconseguir els ciclistes de l’equip gandienc en aquesta prova de la challenge provincial. En la modalitat de ginkana es van aconseguir tres trofeus amb la victòria de Dani Sánchez en promeses, el segon lloc de Marc Iborra en infantils i la tercera plaça per a Alex Sánchez en principiants.

Les curses es van disputar sobre un circuit urbà de poc més d’un quilòmetre amb un bon repetx. Sergi Esteban seria el primer a pujar al podi amb el tercer lloc mentre que en principiants Andrea Contero seria la segona fèmina amb Alex Sánchez en el sisè lloc.

Els alevins de primer any tindrien amb Andreu Sansaloni a la tercera plaça al millor de l’equip mentre que Darío Humanez seria vuitè. Irene Flores tornaria al podi amb el tercer lloc mentre que Sergi Margarit arribaria novè.

En la cursa d’infantils de primer any, doble podi de les gandienques Carla Bañuls i Carla Martínez amb el primer i tercer lloc respectivament. Els de segon any tindria Paula Esteban en el tercer escalafó mentre que Marc Iborra seria vuitè i Jorge Flores.

Pel que fa a l’escola del CC La Valldigna, Álvaro Gandía acabaria cinquè en alevins mentre que Nasio Grau seria setè i Iker Estrugo en infantils.

 

Articles relacionats