19.7 C
Gandia
Dilluns, 20 maig, 2024

Tavernes xafa l’accelerador per a la millora d’instal·lacions dels Centres Educatius

– El Ple accepta la delegació de competències per a la millora del CEIP Divina Aurora i CEIP Sant Miquel dins del pla Edificant

– La Conselleria d’Educació invertirà 7’6 milions d’euros en la millora, ampliació i adequació dels dos centres educatius

– En el CEIP Divina Aurora s’habilitaran noves aules, una biblioteca i un gimnàs i s’executaran millores en l’accessibilitat

En el CEIP Sant Miquel es duran a terme millores en les aules, la instal·lació d’un ascensor, l’ampliació del menjador i del gimnàs i la millora de la tanca exterior

El Ple de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna va aprovar per unanimitat la delegació de competències en matèria d’infraestructures educatives proposades per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport per a la millora, ampliació i adequació del CEIP Divina Aurora i del CEIP Sant Miquel dins del pla Edificant.

Tavernes Ple

Les actuacions, finançades per la Conselleria, ascendeixen a 3.057.709,49 euros en el cas del CEIP Divina Aurora, i a 4.544.810,33 euros en el CEIP Sant Miquel. Així, l’Ajuntament executarà millores en aquests dos centres educatius vallers per valor de 7’6 milions d’euros.

Primerament, en el CEIP Divina Aurora s’executaran obres per a l’habilitació d’una sala polivalent d’usos múltiples, una aula d’informàtica, biblioteca, gimnàs, aules de suport d’Infantil i Pedagogia Terapèutica, a més de millores d’accessibilitat en l’entrada i la instal·lació d’un ascensor, entre altres.

En el CEIP Sant Miquel es duran a terme millores en les aules, la instal·lació d’un ascensor, l’ampliació del menjador i del gimnàs i la millora de la tanca exterior del col·legi, entre altres.

En total, l’Ajuntament ha acceptat la delegació de competències proposada per la Conselleria d’Educació per a la construcció del nou IES Jaume II el Just i la millora del CEIP Alfàndec, el CEIP Divina Aurora i el CEIP Sant Miquel, amb una inversió de vora 20 milions d’euros.

Les pròximes delegacions de competències que acceptarà el Ple seran les de les actuacions de millora en el CEIP Magraner i l’IES la Valldigna.

Articles relacionats