Tavernes treballa amb els clubs esportius en l’adaptació als protocols per la Covid-19

– La regidora d’esports, Lara Romero, comença les reunions amb els clubs esportius de Tavernes

La regidora d’esports, Lara Romero,  comença les reunions amb els clubs esportius de Tavernes. La primera, la reunió general, va tindre lloc la setmana passada amb l’objectiu de treballar amb els distints protocols que s’han de tindre en compte de cara a la pre temporada. Són molts els aspectes que, depenent de cada club, s’han de tindre en compte.

Paco Cunyat, el tècnic d’esports, informava sobre el protocol d’ús de les distintes instal·lacions, i el propi de cada federació, indicant que s’ha de seguir per poder realitzar els entrenaments, especialment, dels esports de contacte

La regidora demanava la màxima col·laboració i prudència «tot i que estem treballant amb molta responsabilitat perquè les mesures es compleixen, és fonamental la voluntat personal i dels clubs». En els mateixos termes, ha recordat que està havent rebrots en ciutats i municipis de tot el país, de manera que «la preocupació i implicació per complir les mesures indicades ha de ser màxima»

D’altra banda, s’ha compromès a reunir-se amb tots i cadascun d’ells per tal de respondre a les distintes qüestions que poden anar sorgint pel tema de la COVID-19 o alguna necessitat.