10.2 C
Gandia
Dimecres, 30 novembre, 2022

Tavernes prioritza actuacions de millora als col·legis públics

– L’Ajuntament realitza treballs d’adequació i millora en el CEIP Divina Aurora

– Durant els últims mesos s’han fet treballs d’obra, de pintura al pati i a la façana del centre, i d’impermeabilització dels sostres d’algunes aules

– Les actuacions de millora també es duran a terme en la resta de centres educatius públics del municipi

L’Ajuntament de Tavernes, mitjançant l’alumnat de l’escola taller ‘Millorem l’entorn de Tavernes II’ impulsat per LABORA, ha realitzat durant els últims mesos treballs de manteniment, adequació i millora de les instal·lacions del CEIP Divina Aurora. L’alcalde de Tavernes, Sergi González, i la regidora d’Educació, Anna Bellver, acompanyats del director del col·legi, Josep Vallés, han comprovat de primera mà les millores realitzades en el centre educatiu.

Així, dins del projecte ‘Millorem l’entorn de Tavernes II’, s’han prioritzat les actuacions als col·legis públics del municipi per a millorar el benestar dels xiquets i xiquetes. En concret, al CEIP Divina Aurora, s’han fet obres d’adequació a l’interior del centre, s’han pintat els sostres d’algunes aules, despatxos i la cuina, així com les parets, baranes, bancs del pati i la façana de l’entrada. A més, s’ha solucionat el problema d’humitat d’una de les aules de primària amb la impermeabilització del sostre.

Les actuacions de millora es traslladen ara a la resta de centres educatius públics del municipi, com són el CEIP Sant Miquel, el CEIP Magraner i el CEIP Alfàndec.
Sergi González ha destacat “el magnífic treball realitzat per l’alumnat i els coordinadors del taller d’ocupació ‘Millorem l’entorn de Tavernes II’, perquè, gràcies a la seua dedicació i els recursos de l’Ajuntament, seguirem millorant el benestar dels alumnes del nostre poble”.

Articles relacionats