15.4 C
Gandia
Dijous, 8 desembre, 2022

Tavernes obri demà el termini de presentació de sol·licituds de les ajudes Parèntesi

· El termini de presentació de sol·licituds estarà obert des de l’11 de març fins al 13 d’abril

· Les sol·licituds es poden presentar telemàticament a la Carpeta Ciutadana de l’Ajuntament o presencialment a l’edifici del Braç Treballador

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna obri demà dijous el termini perquè autònoms i microempreses presenten les sol·licituds i la documentació per a demanar les ajudes Parèntesi. Per tant, el termini de presentació de sol·licituds quedarà obert des de l’11 de març fins al 13 d’abril.

Les sol·licituds i la documentació necessària es poden presentar telemàticament des de la Carpeta Ciutadana/Seu Electrònica de l’Ajuntament [ https://sede.tavernesvalldigna.es:8443/ | https://sede.tavernesvalldigna.es:8443/ ] ) a partir de demà dijous a les 9 hores del matí, o presencialment a l’edifici del Braç Treballador (c/ Calvari,87) en horari de 9 a 14 hores.

L’Ajuntament de Tavernes destinarà un total de 400.982 euros de la línia d’ajudes Parèntesi a donar suport econòmic als sectors més perjudicats per la situació sanitària. Així, la Generalitat Valenciana aportarà el 62,5% d’aquestes ajudes, la Diputació de València un 22,5% i el consistori assumirà el 15% restant, amb una aportació pròpia de 60.000 euros.

Entre els sectors que es beneficien d’aquestes ajudes es troba l’hostaleria i la restauració, els allotjaments i activitats turístiques, així com les activitats esportives, artístiques i d’espectacles, de creació, recreatives i d’entreteniment.

Aquestes ajudes cobriran les despeses d’activitat de treballadors autònoms i les microempreses amb un màxim de 10 treballadors amb una ajuda directa de 2.000 euros per cada autònom o pime fins a 10 empleats, més un increment addicional de 200 euros per treballador donat d’alta en la Seguretat Social a data 31 de desembre de 2020.

Cal recordar que l’oficina d’atenció especialitzada del Departament de Foment Local continua activa per a resoldre dubtes i oferir més informació respecte a la línia d’ajudes Parèntesi, mitjançant el telèfon mòbil 673 689 826 (en horari de 9 a 14 hores) i el correu mailto:ajudesparentesis@tavernes.org | ajudesparentesis@tavernes.org ] .

Articles relacionats