15.4 C
Gandia
Dijous, 8 desembre, 2022

Tavernes ja té instal·lada la nova gespa al camp de futbol municipal

– El camp de futbol municipal de Tavernes ja llueix la nova gespa artificial

– L’Ajuntament ha invertit vora 200.000 euros per a dur a terme la substitució de la gespa deteriorada pel pas dels anys

– També s’han instal·lat noves banquetes, porteries de futbol-11 i banderins de corner

El camp de futbol municipal de Tavernes ja llueix el verd de la nova gespa artificial. L’alcalde de Tavernes, Sergi González, acompanyat per la regidora d’Esports, Lara Romero, i els regidors Josep Llàcer i Quique Chofre, han comprovat l’aspecte final del camp després de la substitució de la gespa artificial, les banquetes, les porteries de futbol-11 i els banderins de corner.

L’Ajuntament ha realitzat una inversió de vora 200.000 euros per a substituir la gespa artificial deteriorada pel pas dels anys, un fet que augmentava la probabilitat de lesió dels usuaris. La nova gespa artificial té, entre altres característiques, un ample de fibra monofilament d’1,3 mm, monofilament multi nervat de 6 nervis i fil fibril·lat en la mateixa puntada.

Els treballs han finalitzat amb èxit i l’estat de la gespa és òptim, per tant els jugadors vallers podran estrenar el nou tapís de forma imminent en els entrenaments i partits amistosos previs a l’inici de les competicions oficials.

Sergi González ha manifestat que “veure la nova gespa artificial ja instal·lada és motiu de satisfacció perquè era una actuació molt necessària per al bé de tots els usuaris, i a més, s’ha completat en els terminis marcats. Estic segur que els jugadors dels nostres equips i els amants del futbol gaudiran amb la nova gespa, i espere també que ajude a aconseguir molts èxits per al futbol valler”.

Articles relacionats