10.2 C
Gandia
Dijous, 9 febrer, 2023

Tavernes impulsa la sostenibilitat amb la instal·lació de tres punts gratuïts de recàrrega per a vehicles elèctrics

– Seran totalment gratuïts i en ells es podrà estacionar i recarregar els vehicles elèctrics durant un màxim de 90 minuts

– S’ubiquen al costat de l’ajuntament, junt amb el consultori mèdic de la platja i en la zona esportiva de la Goleta

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha iniciat la instal·lació de tres punts gratuïts de recàrrega per a vehicles elèctrics en el nucli urbà del poble i la platja. Concretament, el primer d’ells s’ubica al costat de l’ajuntament, un altre punt està situat al costat del consultori mèdic de la platja i el tercer en la zona esportiva de la Goleta.

Els tres punts de recàrrega, que ja s’estan pintant i habilitant, seran totalment gratuïts i en ells es podrà estacionar i recarregar els vehicles elèctrics durant un màxim de 90 minuts. Tal com es fa en la zona verda, caldrà indicar en un lloc visible del vehicle l’hora d’arribada. En la recepció de l’Ajuntament podeu recollir rellotges de cartó per a indicar-la fàcilment.

L’alcalde, Sergi González, ha destacat que “a Tavernes apostem per la mobilitat sostenible i respectuosa amb el medi ambient, i la millor manera de fer-ho és facilitant l’ús gratuït dels punts de recàrrega, tant al poble com a la platja”.

El regidor de Serveis Públics, Quique Chofre, ha afegit que “des de l’Ajuntament seguirem treballant en noves accions per a incentivar la compra de vehicles elèctrics i el seu ús al nostre municipi”.

La inversió total de la instal·lació dels punts de recàrrega ascendeix a vora 36.000 euros, finançada amb dos subvencions de les quals ha sigut beneficiari l’Ajuntament, una dins del Pla Reacciona de la Diputació de València i altra de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).

Articles relacionats