10.2 C
Gandia
Dijous, 9 febrer, 2023

Tavernes impulsa la segona convocatòria de les ajudes Parèntesi que es poden sol·licitar del 10 al 19 de juliol

– La presentació de sol·licituds es pot fer telemàticament des de demà a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament  enllaç seu electrònica, i de forma presencial al Braç Treballador a partir del pròxim dilluns (de 9 a 14 hores)

– Dirigida a perruqueries i locals de bellesa, papereries, activitats de fotografia i producció de vídeo, comerç al detall de pa, pastisseria, moda, tèxtil, calçat, mobles, il·luminació, etc.

– En la primera convocatòria es van beneficiar un total de 87 autònoms i pimes dels sectors més afectats per la pandèmia

Les persones autònomes i pimes de Tavernes poden sol·licitar del 10 al 19 de juliol la segona fase de les ajudes Parèntesi del Pla Resistir, dotada amb un import inicial de 194.012,65 euros. D’esta ampliació es poden beneficiar perruqueries i locals de bellesa, papereries, impremtes, activitats de fotografia i producció de vídeo, comerç al detall de pa, pastisseria, tèxtil, moda, calçat, mobles, il·luminació, etc.

La presentació de sol·licituds es pot fer telemàticament a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament des del dissabte 10 de juliol, clic ací també es pot tramitar presencialment en el Braç Treballador a partir del dilluns 12 de juliol, en horari de 9 a 14 hores.

L’edicte amb les bases de la convocatòria, els requisits i la documentació que s’ha d’aportar es pot consultar en la Carpeta Ciutadana de la web municipal: clic ací 

Les ajudes cobreixen les despeses d’activitat amb una ajuda directa de 2.000 euros per cada autònom o pime fins a 10 empleats, més un increment addicional de 200 euros per treballador o treballadora donat d’alta en la Seguretat Social a data 31 de desembre de 2020.

El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, ha assenyalat que “després de concedir 87 ajudes en la primera convocatòria, volem arribar en aquesta segona fase a tots els autònoms i pimes de Tavernes que han patit dificultats durant la pandèmia”.

L’Ajuntament compta amb una oficina d’atenció especialitzada en el Departament de Foment Local per a respondre preguntes i resoldre dubtes al voltant de la segona convocatòria, mitjançant el telèfon mòbil 673 689 826 (en horari de 9 a 14 hores) o el correu: ajudesparentesis@tavernes.org 

Articles relacionats