15 C
Gandia
Dimecres, 30 novembre, 2022

Tavernes habilita una aula per alumnes de 2 anys al Col·legi Sant Miquel

– L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha invertit una partida de 30.000 euros en l’habilitació de l’aula per a alumnes de dos anys al col·legi Sant Miquel

– Sergi González “disposar d’una aula per a alumnes de dos anys és una gran notícia per al centre i també per al barri”

Tavernes aula alumnes de 2 anys 1L’Alcalde de Tavernes, Sergi González, acompanyat de la regidora d’educació Anna Bellver, han visitat la finalització de les obres d’habilitació de l’aula per a alumnes de dos anys al col·legi Sant Miquel.

La regidoria d’educació encapçalada per Anna Bellver, va fer tots els tràmits necessaris perquè la Conselleria d’Educació concedira al col·legi Sant Miquel l’aula per a alumnes de dos anys.

Per tal de posar-la en funcionament i poder donar el servei, l’Ajuntament ha fet una inversió total d’aproximadament 30.000 euros en el centre, amb la compra de l’aula prefabricada i també amb l’habilitació dels accessos complint amb totes les mesures sanitàries establides per Salut Pública i també per la Conselleria d’Educació.

González comentava “que el centre Sant Miquel tinga a partir d’enguany una aula per a alumnes de dos anys és una gran notícia per al centre i també per al barri”.

Articles relacionats