16.9 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Tavernes continua fent realitat la iniciativa de col·locar caixes nius al municipi

– La Regidoria de Medi Ambient, el Centre Excursionista i el taller Et Formem treballen transversalment en la col·locació de les caixes niu.

– La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Tavernes promou, juntament amb el Taller Et Formem i el Centre Excursionista , la col·locació de 38 caixes niu per a aus i rates penades.

Tavernes continua en les seus polítiques mediambientals, en aquest cas les de col·locació de caixes nus per a aus i ratapenades. Les caixes niu han estat elaborades pel Centre Excursionista i col·locades per l’alumnat del Taller Et Formem en diferents indrets de la ciutat i del terme municipal: Passeig Colon, Mur, Calvari, Senda de la Cova del Bolomor, Ullal, Torre de Guaita, Parc del Molló, Avinguda de la Marina i Parc dels Vents.

A partir de setembre, quan es reinicie el curs escolar, el Taller Et Formem farà possible la instal·lació de més caixes niu a tots els centres escolars de Tavernes.

Aquesta iniciativa té la finalitat de facilitar a les aus i rates penades, llocs on construir els seus nius. Ii així poder gaudir totes i tots de la seua presència i dels beneficis que ens proporcionen. No oblidem que les aus insectívores i les rates penades ens deslliuren de gran quantitat de mosquits, que tantes molèsties ens produeixen.

A més a més l’objectiu principal és que amb aquestes accions a poc a poc es puga reduir la utilització de productes químics per tal de controlar les poblacions d’insectes.

Articles relacionats