14.8 C
Gandia
Dilluns, 29 novembre, 2021

SOLE in Mathematics, projecte europeu en el qual participa el col·legi valler de San José Patronato

· Esta iniciativa permet acostar la innovadora metodologia SOLE que consisteix en desenvolupar entorns d’aprenentatge mitjançant la introducció d’una Big Question o pregunta enriquidora en espais autoorganitzats.

· El col·legi valler és un dels sis centres educatius valencians que participen en este enriquidor projecte que també inclou professors i centres de Glasgow i Varsòvia.

El projecte europeu SOLE in Mathematics permet acostar esta innovadora metodologia que consisteix a desenvolupar entorns d’aprenentatge mitjançant la introducció d’una Big Question o pregunta enriquidora. És a dir, la metodologia SOLE (Self Organised Learning Environments) permet a l’alumnat aprendre continguts i desenvolupar competències a partir d’una pregunta molt enriquida i amb possibles solucions i en un entorn d’aprenentatge organitzat per ells mateixos. El San José Patronato de Tavernes és un dels sis col·legis valencians que participa en este projecte europeu d’intercanvi de professors, que  acosta les matemàtiques de manera totalment diferent als alumnes dels centres educatius per a millorar les seues destreses.

Esta iniciativa està impulsada pel programa Erasmus+ de la UE i el Glasgow City Council i compta amb la col·laboració de distints col·legis a València, Varsòvia i Glasgow. Este mateix matí, un grup de professores de matemàtiques arribades de Glasgow i Varsòvia per a desenvolupar este projecte a Tavernes, han sigut rebudes per diversos regidors de l’Ajuntament, als quals han explicat la importància de dur a terme esta iniciativa i les seues impressions positives sobre la ciutat.

A més de l’experiència didàctica, les professores estrangeres han pogut gaudir de fer turisme per Tavernes, guiades pels mateixos professors del col·legi San José Patronato que han exercit com a amfitrions i han explicat els indrets i el patrimoni cultural i paisatgístic de la ciutat i la platja vallera.

Articles relacionats

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

últims articles