21.9 C
Gandia
Dilluns, 15 abril, 2024

Simat pren mesures contra l’abocament il·legal de residus

L’Ajuntament de Simat de la Valldigna ha recordat a les veïnes i veïns que l’abocament il·legal de residus urbans de tipus domèstic està regulat pel Reglament de Serveis de Residus Urbans del terme municipal de Simat de la Valldigna.

Des de l’ajuntament lamenten que, des de fa un temps, s’ha observat que s’estan abocant de manera il·legal residus en contenidors i fora d’aquests, la qual cosa demostra la falta de civisme, respecte i consideració a la resta de veïns i veïnes que compleixen.

Per això, l’Ajuntament ha anunciat la imposició de denúncies per infraccions d’aquestes característiques. Les sancions oscil·len entre els 600 i els 3.000 euros.

Des del Consistori han assenyalat “demanen la col·laboració del veïnat per ajudar a denunciar aquests fets. Comuniquem que les mesures que es posaran en marxa són molt rigoroses, ja que aquests fets no sols perjudiquen la imatge del nostre municipi, sinó que atempten contra la salut pública i el medi ambient”, com destaca el regidor de Medi Ambient, Jose Gregori.

Recordant que el servei de recollida de trastos és totalment gratuït i sols cal avisar al telèfon 96 286 61 56. D’altra banda, cal destacar que els residus de podes d’arbres i plantes no es poden depositar als contenidors de fem.

Articles relacionats