15.1 C
Gandia
Dimecres, 30 novembre, 2022

Satisfacció pel nombre de sol·licituds de la targeta “Gandia Por Ti”

– Més de 500 persones sol·liciten la targeta “Gandia Por Ti” durant els primers dies de funcionament

–  La iniciativa de l’empresariat local compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gandia i ofereix descomptes de fins al 20% als “herois” que han treballat en primera línia per a lluitar contra la pandèmia

Prop de 500 persones ja tenen la targeta “Gandia por ti” a penes 24 hores després de l’obertura de les oficines de Turisme a Gandia i la platja. La targeta “Gandia Po Ti“, és una iniciativa de l’empresariat local que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gandia. La targeta ofereix descomptes de fins al 20% als “herois” que han treballat en primera línia per a lluitar contra la pandèmia.

Amb aquesta campanya, vigent fins al 31 de desembre de 2020, les persones que han combatut el virus des de primera línia, gaudiran de diferents descomptes en qualsevol dels prop de 60 establiments que ara com ara s’han adherit a aquest programa. Les empreses que formen part de “Gandia Por Ti” són hotels, apartaments turístics, càmpings, restaurants, gelateries, quiosquets de platja, comerços, empreses d’esports nàutics, museus i els dos centres d’interpretació de la ciutat.

Per a això, les persones interessades hauran d’acudir a una de les tres Oficines de Turisme de Gandia, i acreditar que formen part de qualsevol d’aquests col·lectius: Sanitaris i treballadors d’hospitals, centres de salut i residències, Farmacèutics, Personal de supermercats i d’empreses d’alimentació, Exèrcit, Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat, Transportistes, Treballadors de Correus i Serveis de neteja i jardineria.

Descomptes de fins al 20% Els hotels oferiran descomptes de fins al 15%, apartaments turístics i càmpings del 5% i les cases rurals del 10%. En el cas dels restaurants, bars, museus, turisme actiu i comerços, la promoció serà de fins al 20%.

El llistat d’establiments adherits a aquesta promoció està disponible en www.visitgandia.com/gandiaporti

Per al regidor de Turisme i platges de l’Ajuntament de Gandia, Vicent Mascarell, “la campanya és un homenatge a tots aquells que han treballat durant la pandèmia i que amb el seu treball han permés que uns altres pogueren quedar-se a casa. Gandia és una ciutat solidària i compromesa. Aquesta iniciativa és una prova de l’esforç que està realitzant l’hostaleria i el turisme a la nostra ciutat per a homenatjar a aquests herois”.

Articles relacionats