Salut Pública ordena el tancament d’un Col·legi de la Safor per la quantitat de casos de coronavirus detectats

– Salut Pública de Gandia ha comunicat al centre El Rebollet que tancarà a partir d’ahir, 18 de desembre, com a mesura preventiva.

Davant l’augment de casos de la Covid-19 que s’hi han produït en el centre CC El Rebollet, Salut Pública de Gandia ha comunicat al centre que es tancara a partir d’ahir, 18 de desembre com a mesura preventiva.

Al Col·legi El Rebollet s’havien confirmat 45 casos positius per coronavirus, i es van tancar 9 aules, fins que des de Salut Pública es va ordenar el tancament del col·legi.

Des del Departament d’Educació de l’Ajuntament han assenyalat que «els centres educatius d’Oliva, tant públics com concertats, estan aplicant totes les mesures preventives que des de Salut Pública s’han implementat. Demanem tranquil·litat a les mares i pares de l’alumnat de la nostra ciutat». «Fem una crida a la responsabilitat individual per tal de poder frenar al més aviat possible aquest brot de casos positius a la nostra ciutat».

D’altra banda des de l’Ajuntament d’Oliva ha informat que s’anul·len totes les activitats previstes al Centre Social de Sant Francesc, fins a nou avís. Aquesta decisió s’ha pres per prudència i per tal de minimitzar l’impacte del virus i, a més, forma part de les mesures adoptades ahir. Altres mesures adoptades per tal de frenar l’evolució de la pandèmia són les següents:

– Intensificació dels treballs de desinfecció a la via pública

– Clausura de parcs i jardins

– Control d’aglomeracions i reunions en espais i zones públiques

– Suspensió d’actes públics

– Tancament de les instal·lacions esportives municipals.

 

Et Pot Interessar