23.2 C
Gandia
Dijous, 30 novembre, 2023

Ròtova rep una ajuda de 14.326 € per al catàleg de patrimoni

Ròtova rep, de part de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, una subvenció de 14.326,40 €, per a continuar amb el procés d’elaboració del catàleg de proteccions del municipi, concretament de la secció patrimoni cultural.

El catàleg contindrà tots els elements territorials existents en el municipi sobre els quals recaiga algun tipus de protecció derivada de la legislació del patrimoni cultural. També hi quedaran inclosos altres elements que, tot i no gaudint de la protecció específica definida per la legislació vigent, s’estime, després de l’anàlisi i estudi que realitzarà l’equip redactor del catàleg, que han de considerar-se junt amb els anteriors, pel seu interés local o per la seua incidència territorial i urbanística. Per abordar aquesta tasca l’Ajuntament compta amb un equip tècnic pluridisciplinari amb àmplia experiència en l’elaboració d’aquest tipus de documents, integrat per especialistes en arquitectura, urbanisme, arqueologia, etnologia, història de l’art, paisatge i participació pública.

Així mateix, l’estudi es troba en l’estadi de redacció i recollida d’informació amb una enquesta pública. Es pot participar en l’elaboració del catàleg emplenant l’enquesta a través d’aquest ENLLAÇ.

Articles relacionats