14.8 C
Gandia
Dissabte, 9 desembre, 2023

Ròtova modernitzarà les instal·lacions de la piscina municipal

– Ròtova reformarà la piscina i millorarà els vestidors amb una subvenció de 93.000 € de la Direcció d’Esport de la Generalitat Valenciana

– Es Repararà les fugues de la piscina per millorar la gestió de l’aigua

Ròtova iniciarà a setembre la reforma de la piscina i la millora dels vestidors. Les obres seran finançades amb una subvenció destinada a la millora, ampliació o reparació d’instal·lacions esportives, de la Direcció General d’Esport de la Generalitat Valenciana, que ascendeix a 93.095,29 €.

Les instal·lacions han sigut visitades pel Director General d’Esports, Josep Miquel Moya, junt amb l’alcalde de Ròtova, Jordi Puig, i la regidora d’Esports, Felicitat Balbastre. Les actuacions van destinades a la impermeabilització de la piscina, per a evitar-ne les múltiples pèrdues. Així com la millora de l’edifici dels vestuaris.

La regidora d’Esports, Felicitat Balbastre, ha explicat que “l’actuació en el vas de la piscina és necessària per a les múltiples filtracions i fugues que pateix. Es una instal·lació que compta ja amb una llarga vida”. “La millora de l’edifici el dotarà de les instal·lacions i acabats necessaris. Comptarà amb millores d’accessibilitat i energètica. Cal destacar que s’ampliarà l’espai de dutxes. Un fet que permetrà utilitzar els vestidors al llarg de tot l’any en diverses competicions esportives, una necessitat que també se’ns havia manifestat”.

Articles relacionats