17.6 C
Gandia
Dimecres, 28 febrer, 2024

Reedició de la guia il·lustrada d’Oliva

– Marroiak Studio ha reeditat la guia il·lustrada d’Oliva que romania esgotada des de fa més de dos anys.

SOBRE EL LLIBRE

La guia il·lustrada d’Oliva és un llibre que proposa un tranquil i encantador passeig per alguns dels llocs més emblemàtics del municipi, tot això a través de dibuixos realitzats en aquarel·la de manera tradicional. Calles com la de la Falç o Aigüa Blanca, els Rajolars, la platja, el Mercat Municipal… tots aquests llocs i molts més es recopilen en aquest llibre de xicotet format però luxosament enquadernat. Les il·lustracions s’acompanyen amb breus textos a fi d’aprofundir una mica més en les xicotetes històries que amaga cada racó.

Reedicio de la guia illustrada dOliva

SOBRE L’EDICIÓ

Després de més de dos anys amb el llibre esgotat Marroiak Studio ha decidit tornar a reimprimir el llibre per a poder continuar promocionant les meravelles del municipi d’Oliva. Aquesta nova edició s’ha mantingut igual a la primera per a respectar el primer i genuí impuls creatiu que va donar origen al llibre. Tant el disseny com l’enquadernació en tapa dura i el paper mantenen l’essència original.

Reedicio de la guia illustrada dOliva 1

ON ACONSEGUIR EL LLIBRE

La guia il·lustrada d’Oliva pot aconseguir-se a través de la pàgina web de l’autor (https://www.marroiak.es/collection/oliva). En botigues físiques estarà disponible també en la llibreria Pàgina 3 i Art Events Gallery, totes dues a Oliva.

SOBRE L’AUTOR

Marroiak (Bernat Moreno), nascut a les Illes Canàries, és un il·lustrador valencià establit entre Oliva i Gandia que ha anat desenvolupant el seu treball entorn de la il·lustració de viatge i paisatgística. Ha publicat altres llibres com Nepal i Eivissa i ha realitzat projectes per a institucions i empreses com a Turisme d’Illes Canàries, Ajuntament d´Oliva, Pego i Vilallonga, Sal d’Eivissa o les agències de publicitat Creativados i DECBBDO.

Articles relacionats