21.5 C
Gandia
Dilluns, 29 maig, 2023

Real de Gandia contracta a 3 persones per a pal·liar l’atur agrícola

 

L’Ajuntament del Real de Gandia ha contractat a 3 treballadors que realitzaran treballs de manteniment. Aquest fet ha sigut possible pel programa d’ajuda del SEPE. Aquest programa està pensat per a pal·liar l’atur agrícola a l’estiu.

Aquestes 3 persones que ha contractat l’Ajuntament en col·laboració amb el Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) faran diverses tasques. Destacant l’adequació i millora dels espais naturals i l’entorn del municipi (neteja de zones humides, actuacions en camins rurals i eliminació de residus).

El Consistori realer ha rebut una subvenció de 4.700 euros. Aquesta anirà destinada per a treballs en les zones rurals deprimides. Amb L’objectiu de pal·liar la desocupació agrícola eventual. Aquests projectes garantissen als treballadors un complement de renda.

L’alcalde, Gustavo Mascarell, ha assenyalat que “és una ajuda important per al nostre poble. Ja que la majoria dels nostres habitants es dediquen o estan relacionats al sector agrícola. D’igual manera passa a la nostra comarca, qüestió que dificulta la cerca de treball en les temporades que no són de campanya. A la vegada que ens ajuda com a poble per poder fer tasques necessàries per a millorar la nostra localitat“.

Articles relacionats