15.1 C
Gandia
Dimecres, 30 novembre, 2022

Rafelcofer obri les instal·lacions esportives municipals sota les mesures de la Covid-19

Des del dilluns 25 de maig, ha tornat l’activitat esportiva amb limitacions de seguretat pel compliment de les mesures de la Fase 1 al poliesportiu de Rafelcofer. De moment, els espais oberts són la pista de pàdel, el frontó i el gimnàs municipal sota la supervisió del tècnic municipal, cita prèvia, aforament restringit i un acurat protocol d’higiene i de prevenció.

A més, les usuàries i els usuaris donats d’alta abans de l’estat d’alarma tindran una ampliació del carnet equivalent al periode de temps que les instal·lacions han estat tancades. Les noves altes podran fer-se efectives amb cita prèvia a l’ajuntament del municipi.

Aquesta obertura d’espais públics se suma a la reobertura de setmanes anteriors de la biblioteca municipal i el mercat no sedentari de dijous amb les condicions de la normativa vigent. Així com d’altres mesures i accions emmarcades dintre de la pandèmia (desinfeccions d’espais públics, atenció administrativa amb cita prèvia, repartiment de mascaretes per sectors de població, complement de la beca del menjador, gestió del pla Edificant, flexibilització de taxes i pagaments diversos o iniciatives de participació veïnal en què destaca el “Tallem la vesprada”). Així mateix, dimecres 27 està programat el plenari presencial del mes de maig que se celebrarà a porta tancada.

Articles relacionats