18 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

El PP de Gandia “inaugura” l’estiu amb una denúncia sobre instal·lacions en mal estat

AOR 7523
Pepe Just.

“Gandia està parada, bruta, trista i abandonada”. Aquesta és, segons l’opinió del regidor del PP Pepe Just, la sensació generalitza de veïns i turistes que comencen a instal·lar-se en la Platja de Gandia.
Just ha denunciat que la Senda Blava o la Passarel·la del final de la Platja de Gandia “segueix sense rematar-se malgrat que ja estem a la fi de juny”. Recorda que es tracta d’una actuació anunciada al setembre de 2016, i que malgrat que el Govern de Gandia ha disposat de quasi un any per a desenvolupar aquesta actuació, s’ha esperat a l’inici de la temporada alta per a escometre aquesta intervenció.
Pepe Just considera que “no és de rebut que estiguem començant la temporada alta i en dos dies estiguem celebrant Sant Joan i la Platja de Gandia present aquesta imatge”.
Els populars a més, posenaltre exemple: l’escenari del principi de la Platja de Gandia.”Segueix presentant un estat lamentable i porta així sis mesos. Açò no pot seguir així”, afirma Just, qui sol·licita “celeritat i que no torne a succeir en una pròxima temporada estival, més quan s’intenta vendre la imatge d’una ciutat amable i receptora de turisme”.

Articles relacionats