15 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

Potries completa la instal·lació de la fibra òptica

El darrer any Potries es va convertir en el poble capdavanter quant a la Cultura rebent la titularitat de la “Capital Cultural Valenciana”.

Quasi al mateix moment, es feu públic la notícia que l’Ajuntament de Potries i la mercantil Conectadux havien iniciat converses per fer possible l’arribada de la fibra òptica al poble de Potries.

D’aquesta manera Potries es va convertir en el “primer poble de La Safor en rebre la fibra òptica”per als seus ciutadans i empreses.

La inversió total del projecte ha estat fins a 150.000€ fent possible que tot  el poble gaudisca de la tan demanada fibra òptica. La totalitat del nucli urbà ha estat cobert a més de les principals àrees industrials del poble.

El projecte no només ha contemplat el desplegament de fibra per poder entregar connexions d’Internet a alta velocitat sinó també ha possibilitat l’accés a un servei de Televisió totalment gratuït i inclòs en el servei contractat. Fins 100 canals de televisió que inclouen els canals públics TDT, Autonòmics de la resta del país, canals públics de l’estranger i fins a 20 canals de contingut temàtic com poder ser AXN, AMC, Canal Cocina, Canal Historia i altres altament coneguts.

No sols s’ha millorat el servei per a particulars sinó que també les empreses disposen de connexions fins a 100Mbps específiques per a elles. L’ajuntament, junt altres empreses del poble,  ja treballen en connexions de 100Mb millorant el seu servei a clients i sobretots ciutadans.

Des de Connectadux s’han organitzat diverses xerrades informatives per donar a conéixer el projecte així com poder resoldre tots els dubtes dels ciutadans i empreses pogueren tenir amb el servei.

Potries acaba aquest any sent el poble valencià capdavanter en cultura i ara també en tecnologia.

Articles relacionats