24.7 C
Gandia
Divendres, 1 juliol, 2022

Oliva junt amb el centre de Salut han demanat la col·laboració ciutadana

L’àrea de Sanitat i Salut Pública de l’Ajuntament d’Oliva junt amb les autoritats mèdiques del municipi han analitzat les necessitats d’equips de protecció i per a ajudar a cobrir-les han demanat la col·laboració de la ciutadania.

– La resposta ha estat molt positiva tant a través de diferents associacions, com per exemple l’associació Tyrius Oliva així com d’altres veïns i veïnes a títol personal.

– L’Ajuntament posarà a l’abast dels voluntaris el material necessari per a elaborar mascaretes, davantals i pantalles de protecció. L’abastiment de materials s’ha aconseguit a través de diversos comerços locals.

– Així mateix es col·laborarà en la desinfecció tant del material mèdic que es produïsca com en el material que s’està emprant als centres de salut, l’ajuntament es farà càrrec baix els paràmetres sanitaris que corresponguen per garantir-ne la seguretat.

– Aquelles persones interessades a col·laborar poden posar-se en contacte en l’Ajuntament d’Oliva, a través de les seues xarxes socials, a través del correu electrònic info@oliva.es o cridant al telèfon 962 850 250 ext. 644.

Cal recordar que l’ús d’aquests elements de protecció no permet l’eixida al carrer de forma injustificada, es tracta d’un material preventiu fabricat d’acord amb les indicacions dels professionals, però que mai pot constituir un element homologat.

Articles relacionats