25.4 C
Gandia
Dimarts, 4 octubre, 2022

Oliva impulsa una campanya amb la col·laboració de La Federació de Falles de recollida d’aliments per a Creu Roja

– La regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Oliva i la Federació de Falles d’Oliva han organitzat la 1a Recollida Solidària d’aliments a benefici de la Creu Roja d’Oliva

L’actual situació sanitària ha agreujat la vulnerabilitat en moltes famílies d’Oliva. I l’objectiu d’aquesta iniciativa és reforçar el Banc d’Aliments que gestiona Creu Roja Oliva i ajudar directament a nombroses famílies de la localitat.

Creu Roja Oliva ha informat que al Banc d’Aliments es necessita comestibles i sobretot, productes infantils. Els veïns i veïnes podran aportar: pasta, oli, arròs, llet, llegums, tonyina, cereals infantils, llegums en conserva, tomaca en pot, galetes, verdures en conserves, magre en llauna, ‘potitos‘, bolquers, llet en pols i sucs.

Els punts de recollida seran les llars falleres, on els veïns i veïnes d’Oliva podran aportar el seu granet de sorra en aquesta campanya solidària.

La regidora de Festes, Yolanda Navarro ha agraït la predisposició de la Federació de Falles d’Oliva i ha assegurat que sempre ha estat al costat dels més vulnerables. “Les falles són un col·lectiu solidari i així ho demostren cada any, i en aquests moments de necessitat, no han dubtat en cap moment i han llançat, amb col·laboració de l’Ajuntament d’Oliva, una campanya molt solidària i que inclou tant al col·lectiu faller com a tots els veïns i veïnes que vulguen adherir-se” ha afirmat la regidora de Festes.

Yolanda Navarro ha fet valdre la tasca tan necessària i valuosa realitzada per Creu Roja Oliva durant aquesta pandèmia. “Creu Roja és un col·lectiu que sempre està on més els necessiten i des de març, demostraren la seua solidaritat immesurable amb aquells que més ajuda requerien” ha afirmat la regidora de Festes.

La presidenta de Creu Roja Oliva, Maria Dolors Roselló ha agraït l’excel·lent i ràpida resposta de les Falles d’Oliva que han volgut col·laborar sense dubtar en cap moment. “Aquestes accions solidàries són molt importants i necessàries. Cada dia ens trobem amb més famílies i persones amb greus dificultats econòmiques i socials. Gràcies a aquest tipus d’iniciatives podrem arribar als més vulnerables” ha ratificat Maria Dolors Roselló.

Les persones interessades a aportar el seu granet de sorra podran acudir:
AC Falla Barri Sant Francesc
c. del Comte d’Oliva, 3
Dissabte 20 i dissabte 27 d’11 a 13h

Falla Casa d’Alonso
pl. Casa d’Alonso amb c. del Barranc
Dissabte 20 de 17 a 20h
Diumenge 21 d’11 a 14h
Dissabte 27 d’11 a 14 i de 15 a 17h

Falla L’Estació
c. de Guillem de Castro, 12
Divendres 26 de 17 a 20.30h

AC Falla la Mar
c. de Ramon y Cajal, 26
Divendres 26 de 17 a 20.30h

Falla Institut Oliva
c. del Bisbe Joan Osta, 9
Divendres 26 de 18 a 21h
Dissabte 27 d’11 a 14h i de 15 a 17h

Falla Pensat i Fet
c. del Pare Antoni Salelles, 3
Divendres 26 de 9 a 13h

A.C. Falla Conservatori
c. d’Alexandre Fleming, 3-baix
Dissabte 27 d’11 a 14h

La Federació de Falles d’Oliva i la regidoria de Festes han elaborat un protocol que farà complir les mesures de seguretat sanitàries marcades per les autoritats sanitàries. L’ Ajuntament d’Oliva proporcionarà tanques, cintes i hidrogel. Serà obligatori l’ús de mascareta i hidrogel, mantenir la distància de seguretat i evitar les aglomeracions.

Articles relacionats