13.4 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

Oliva hissa les banderes de Qualitat i Excel·lència de les seues platges

– Des d’ahir fins que finalitze la temporada de bany les banderes blaves, la d’AENOR, la Q i la Qualitur onejaran a les platges d’Oliva.

– Francesc Colomer ha subratllat la “gran sensibilitat de l’Ajuntament en interpretar el sentiment del poble en relació a les seues platges. Per a protegir, reinvindicar i defensar els interessos generals”.

– S’ha celebrat a Oliva el tradicional acte d’hissada de les banderes que acrediten la qualitat turística i mig ambiental del litoral d’Oliva. Com així ho ratifiquen les 19 certificacions amb les quals compten els seus nou quilòmetres de platja.

A l’acte, que ha tingut lloc a la platja Pau Pi, ha assistit el Secretari Autonòmic de Turisme, Francesc Colomer; el Director General de Turisme, Herick Campos; l’Alcalde d’Oliva, David González; la vicealcaldessa, Ana Morell i el regidor de Turisme i Platges, Joaquín Calafat. Així com diversos membres de la Corporació Municipal, representants d’associacions veïnals i tècnics del consistori.

Per part seua, l’Alcalde d’Oliva, David González ha agraït la presència dels màxims responsables de Turisme de la Comunitat. I ha assenyalat “la gran inversió, al voltant de 350.000 euros, que està invertint la Generalitat a reposar totes les infraestructures de la platja d’Oliva”. “És un any molt complicat amb diversos temporals. Com ha sigut Gloria, un temporal que no es veia en dècades, als quals cal sumar l’estat d’alarma i la pandèmia. Per això, és fonamental l’enteniment i la unitat de tots els recursos públics de les diferents administracions públiques. I així poder oferir el millor de nosaltres mateixos i eixir d’aquesta situació”. Finalment, l’Alcalde ha recalcat “la complexitat per a gestionar la platja a ser un ecosistema natural” i ha agraït el treball del regidor, Joaquin Calafat així com, la unió i l’esforç de tota la Corporació Municipal i la ciutat d’Oliva per a superar aquesta situació.

Per a finalitzar, Joaquín Calafat, regidor de Turisme i Platges de l’Ajuntament d’Oliva ha agraït a les autoritats, tècnics municipals, representants veïnals i a les empreses de serveis la gran tasca que estan desenvolupant perquè “això no és treball només de l’Ajuntament; és l’esforç de tot un poble per la seua platja i pel turisme”. Calafat ha finalitzat la seua intervenció convidant a la gent “a anar a la platja tranquil·lament, guardant les distàncies de seguretat per a fer tot això una mica més fàcil”. També ha reiterat la dificultat d’enguany, però s’ha mostrat optimista de cara al futur.

Articles relacionats