La nova ràdio pública valenciana comença a emetre en proves i sense informatius

La nova ràdio pública valenciana arranca este dilluns l’emissió en proves, pas previ a l’inici de l’emissió, que està prevista per al pròxim mes de desembre amb un magazín cultural i social.

À Punt ha penjat en xarxes socials un missatge en el qual anuncia que ha començat estes proves i que les freqüències per a sintonitzar són a Castelló, 103.7 FM; a València, en el 102.2 de la FM i a Alacant, 96.5 FM.

A la fi del passat mes d’octubre, la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ja va anunciar que la ràdio d’À Punt començarà a emetre al desembre amb un magazín cultural i social, que eixirà una vegada per setmana dels estudis de Burjassot i serà conduït per la periodista Jèssica Crespo, que s’incorpora a l’equip que està treballant per a engegar la cadena i serà la “primera veu” del mitjà.

Crespo serà codirectora del programa i treballarà “braç a braç” amb la productora que es farà càrrec de l’espai, amb la supervisió del departament de continguts i programes.

En la primera fase, no tindrà serveis informatius, segons la CVMC, ja que no els hi haurà fins que no s’incorporen treballadors a À Punt Media, un procés d’incorporació de professionals que està sent “lent” perquè hi ha “moltes persones inscrites en les borses de treball i el sistema és molt garantista”, segons la CVMC.

Et Pot Interessar